×

Na stránke inštitútu nájdete informácie o našich aktivitách a novinky o rôznych podujatiach na Slovensku a v okolí. Priblížime Vám portugalský jazyk a zodpovieme na otázky na čo sa portugalčina podobá a prečo sa učiť po portugalsky. 

Čo znamenajú farebné body v našom logu?

Osem lusofónnych krajín, ktoré spája oficiálny jazyk – portugalčina. Pozývame vás na prieskum kultúry, obchodu i života jednotlivých krajín a sprostredkujeme Vám zaujímavosti pre turistov, podnikateľov, tradičné recepty, hudobné i literárne tipy, zážitky a pikošky, ktoré nám porozprávali slovenskí dobrodruhovia z cudziny i po portugalsky hovoriaci cudzinci na Slovensku.

Brazílske centrum Portugalského inštitútu (CBIP) sa zaoberá propagáciou Brazílie, brazílskej kultúry, obchodu i cestovného ruchu. 
Fanúšikovia Facebooku nájdu zaujímavosti a informácie o podujatiach aj na našej oficiálnej FB stránke a v skupine Tasca Taška.

Budeme radi, ak objavíte, čo ste nevedeli a nájdete, čo hľadáte, ak nie, napíšte nám na lusoinfo@portugal.sk a poraďte, čo vylepšiť.

Obrigado  (Ďakujeme)
tím Portugalského inštitútu

 

Odteraz môžete podporiť aktivity Portugalského inštitútu aj porstredníctvom služby Dobromat

Ako na to? Stačí si buď do svojho prehliadača pridať pomocníka (https://dobromat.sk/rozsirenie/pridat), ktorý vás vždy upozorní, keď navštívite partnerských obchod, alebo tak môžete urobiť priamo cez stránku https://dobromat.sk/podporim/portugal, kde si zvolíte internetový obchod aj združenie, ktorému chcete prispieť. Ešte raz opakujeme, že za nákup nezaplatíte nič navyše a zároveň prispejete na dobrú vec. Obrigada!

Späť na zoznam Chcem podporiť prípravu podobného podujatia Podporiť